Produktmenu

Nyd haven

Hjemme i haven er det dejligt at nyde sommeren ude på terrassen, men kun hvis terrassen er flot og vedligeholdt.

En helt grøn og glat terrasse hvor algerne ikke gør det rart at sidde og nyde vejret er ikke et hit, så er du så uheldig at din terrasse er blevet grøn af alger og mos bør du gøre noget ved den.

Udover at det ikke er indbydende med en terrasse fyldt med alger, vil alger og mos også nedbryde terrassen hurtigere, og så begynder det at blive dyrt. Det er meget billigere at forebygge end at udskifte terrassen, uanset om der er tale om en træterrasse eller en fliseterrasse.

Du kan bekæmpe alger og mos på terrassen med fliserens som blot skal sprøjtes over belægningen og have lov til at virke i ca. 14 dage. Herefter vil alger og mos forsvinde fra terrassen og du kan igen nyde den.

Mange af de produkter som hedder fliserens kan både bruges på betonfliser og på træterrasser.

Står det helt skidt til med algerne kan det være nødvendigt med rensning af fliserne. Hvis fliserne bliver renset vil der blive skyllet meget fugesand ud af fugerne og du skal derfor huske at efterfylde fugerne efter rensningen.

Der er forskel på hvor brede fuger der er i flisebelægninger og afhængigt af om belægningen består af mindre belægningssten eller store havefliser skal der bruges mere eller mindre fugesand.